KARÁCSONY 2022

Üdvözlünk a 2022-es Karácsonyi időszakban.Nagyon sokan érdeklődtök már aminek örülünk és emiatt szeretnénk segítséget nyújtani nektek, hogy a termeinkben milyen karácsonyi enteriőrök várhatóak és milyen dátummal nyílnak az ünnepi termeink. Szinte az összes terünk a 2021-es időszakhoz képest jelentősen megújul, nagyon sok látványos újdonsággal készülünk számotokra, hogy ismét csodás pillanatok készüljenek a Dreams Stúdióban. Pontos színkombinációkat jelenleg nem tudunk írni csak irányzatokat.Mindegyik terünkben új hangtechnika kerül kiépítésre, így még jobb minőségű karácsonyi hangulatú zenék lesznek hallhatóak.Új karácsonyi enteriőrökről a  képek nyitás dátuma körül várhatóak. Annyit megsúgunk, hogy az első karácsonyi dekor szállítmányok már júniusban megérkeztek illetve folyamatosan érkeznek szeptember végéig és idén is gyönyörű karácsonyi hangulatú termeket fogunk számotokra alkotni.Reméljük ti is olyan izgalommal várjátok már, mint mi a karácsonyi dekor építését.

Látogassatok el idén is a DREAMS STUDIO karácsonyi csodavilágába.

WHITE ROOM •OKTÓBER 22•

White Room megtartja skandináv stílusát. Az ágyat, fotelt  megtartjuk ami köré havas  karácsonyfa érkezik teljesen új karácsonyi gömbökkel ,díszekkel. A hintás rész is megújul. Az arany színű fal elé új nagyon várt kanapé érkezik és új nagy havas fa, új konzolasztalok, új gömbök. Ebben a térben kettő  havas fa lesz és sok fényfüzér.A terem vezető színei a fehér, ezüst,szürke, bézs.

Bérlet díj: 9000 ft/óra

White room karácsonyi enteriőr nyitása: 2022.Október 22.

GOLD ROOM •Október 22•

Stílusában megőrizzük, hogy továbbra is melegebb színvilágú terünk marad a gold room. Terveink szerint a terem egyik részén található deszkás tér színvilágában megújul itt havas fa várható, új gömbökkel, teljesen új bútorokkal.A kötél ágyat megtartjuk viszont az ágy körüli tér is jelentősen átalakul,hisz új padlóburkolatot fog kapni illetve a fehér tégla fal színe is átfog változni ,itt zöld fenyők várhatóak,  nagyon sok fényfüzérrel, új karácsonyfa díszekkel. Ebben a térben is 2 karácsonyfa várható. A terem vezető színei piros, arany,zöld lesz.

Bérleti díj: 9000 ft/óra

Gold room karácsonyi enteriőr nyitása: 2022.Október 22.

WOODEN ROOM •Október 22•

Wooden room loft stílusú termünkben a bútorok egy részét megtartjuk ,terveink szerint új kanapét kap a tér és idén havas fákkal fogunk dekorálni valamint az egyik falrész megújul.Színvilágában megtalálható lesz az arany,havas,zöld amit jeges hatással fogunk társítani, hogy új karácsonyi enteriőr jöjjön létre. 1 karácsonyfa várható ebben a térben illetve kisebb havas dekor fákkal is fogunk dolgozni illetve sok fényfüzérrel,új gömbökkel. A terem vezető színvilágai arany,zöld,barna lesz.

Bérleti díj: 9000 ft/óra

 

Wooden room karácsonyi enteriőr nyitása: 2022.Október 22.

NORDMANN ROOM •Október 22•

Ez a terünk teljesen megújul, minden bútort lecserélünk, új kanapék,bútorok,ágyat kap a Nordmann room.Érkezik a térbe egy hatalmas 3 méteres havas karácsonyfa, és mellé a tér nagysága miatt még 2 karácsonyfa is, így nagyon sok lehetőséget fog rejteni ez a tér is. Készülünk egy nagy meglepetéssel, ami jelenleg gyártás alatt van illetve újdonságként hinta is helyet fog kapni a Nordmann roomban. A színeket tekintve biztos lesz piros-arany klasszikus színekkel dekorált karácsonyfánk illetve még két különböző új stílusú fenyőfák, sok-sok fényfüzér várható.

Bérleti díj: 10.000 ft/óra

Nordmann room karácsonyi enteriőr nyitása: 2022.Október 22.

Stúdió bérlésének díja 2022.10.15-től érvényes

White room: 9000 Ft/óra 

Gold room: 9000 Ft/óra 

Nordmann room: 10.000 Ft/óra

Wooden room: 9000 ft/óra

A bérlési díjakat készpénzben tudjátok rendezni.Az árak egész teljes órákra értendőek és egy órában egy család fotózása esetén érvényesek 8 főig.

9 fő felett 12.000 ft/óra

Számunkra fontos, hogy a legújabb technikai eszközöket biztosítsuk bérlőink számára illetve, hogy 2 db világítás technikát tartalmazzon az ár.

Mindegyik termünkhöz 2 db állandó fényű LED lámpa vagy 2 db stúdió vaku  tartozik illetve fényformálók,gurulós állványok.

Megtartjuk azt a bevált módszert, hogy a White room,Gold room termeinkben a  bérlése egészkor indulnak, míg Wooden room, Nordmann room pedig félkor.

Időpontok foglalni az online naptárunkban tudjátok a szokásos módon.

 

LÉGY TE IS DREAMS STUDIO TÖRZSBÉRLŐ!

Stúdiónkban törzsbérlői program működik.Érdemes minél többet nálunk fotózni, hisz olyan előnnyel jár aki bekerül a törzsbérlői programunkba, hogy előfoglalást tudtok leadni mind a karácsonyi és tavaszi szezonban is.

Mindig az elmúlt 1 év bérlés számait vesszük figyelembe.

Természetesen stúdiónkban bárki tud foglalni,ahogy naptárink megnyílnak Szeptember első felében.

Lemondási szabályzat:

72 órán kívül van lehetőség lemondani a bérlést díjmentesen 1 

72 órán belüli lemondás esetén a teljes bérlési díj felszámolásra kerül.

3 óra vagy azt meghaladó foglalás esetén 14 napon kívül van lehetőség lemondani
díjmentesen a bérlést azon belül a teljes díj fizetendő.

Ha valaki (például fotós ) több időpontot foglal különböző időpontokra  azokra a következő szabályok érvényesek egy karácsonyi szezonban: összesen 3 időpontot lehet díjmentesen 72 órán kívül lemondani. 4. időpontnál már a stúdió díjának 50% fizetendő. 5.lemondásnál a 100% fizetendő akár 72 órán kívüli lemondás esetén is!

Stúdió üzemeltetője fenntartja a jogot arra, hogy ha valaki kiugróan sok óraszámot foglal attól előleget kérjen.

Stúdió üzemeltetője fenntartja a jogot arra ha valaki visszaélésszerűen foglal abban az  esetben az adott bérlő összes időpontjait  azonnal töröljük. 

Várunk szeretettel Benneteket idén is karácsonyi csodavilágunkban

Stúdiónkban a családok kényelméért, meghittségéért  korlátozzuk, csökkentjük a minifotózásos bérléseket ezért kedves fotósok akik azonos órán belül egy családnál többet (maximum 2  család  és például két 25 perces fotózás ) fotóznak  +4000 Ft / óra felár fizetendő pluszban