KARÁCSONY 2023

A valaha volt legszebb karácsonyi enteriőrök várhatóak

Üdvözlünk a 2023-es Karácsonyi időszakban.Nagyon sokan érdeklődtök már aminek örülünk és emiatt szeretnénk segítséget nyújtani nektek, hogy a termeinkben milyen karácsonyi enteriőrök várhatóak és milyen dátummal nyílnak. Szinte az összes terünk a 2022-es időszakhoz képest jelentősen megújul, nagyon sok látványos újdonsággal készülünk számotokra, hogy ismét csodás pillanatok készüljenek a Dreams Stúdióban. Pontos színkombinációkat jelenleg nem tudunk írni csak irányzatokat.Új karácsonyi enteriőrökről a  képek nyitás dátuma körül várhatóak. Annyit megsúgunk, hogy Mi már 2023.Január óta tervezzük, dolgozunk ,rendeljük a karácsonyi dekorációkat illetve az első karácsonyi dekor szállítmányaink idén elsőként Hollandiából már júliusban megérkeztek illetve folyamatosan érkeznek szeptember végéig ,hogy  idén is gyönyörű karácsonyi hangulatú termeket építsünk számotokra.Reméljük ti is olyan izgalommal várjátok már, mint mi a karácsonyi dekor építését.

Látogassatok el idén is a DREAMS STUDIO az eddigi legszebb karácsonyi csodavilágába.

WHITE ROOM •Október 21•

White Room megtartja skandináv stílusát. Az ágy és a hinta megmarad ezen kívül minden új lesz ami köré havas  karácsonyfák érkeznek teljesen új karácsonyi gömbökkel ,díszekkel. A hintás rész teljesen megújul ahova idén  nagyon izgalmas és látványos dekor részt építünk zöld fenyőkből.Az arany színű fal elé új nagyon várt luxus kanapé érkezik, új gömbök, hatalmas havas fával. Ebben a térben kettő  havas karácsonyfa lesz,zöld fenyők és sok fényfüzér.A terem vezető színei a fehér, arany, bézs. 

Bérlet díj: 11.000 ft/óra

White room karácsonyi enteriőr nyitása: 2023.Október 21.

GOLD ROOM •Október 26•

Stílusában megőrizzük, hogy továbbra is melegebb színvilágú terünk marad a gold room. Terveink szerint a terem egyik részén található deszkás tér színvilágában megújul itt havas fa várható, új gömbökkel, új kanapé és egy új izgalmas szekrény érkezik fotellel.A kötél ágyat elbontjuk és helyére egy új fantasztikus  ágy érkezik a téglás fal színe mélyebb ,sötétebb színvilágot kap , ezen a részen havas fenyőfák lesznek nagyon sok fényfüzérrel, új karácsonyfa díszekkel. Ebben a térben is 2 karácsonyfa várható. A terem vezető színei piros, arany,zöld,korall,tégla lehetséges.

Bérleti díj: 11.000 ft/óra

Gold room karácsonyi enteriőr nyitása: 2023.Október 21.

WOODEN ROOM •November 3•

Wooden room loft stílusú termünkben nagy változások lesznek. A tér elrendezését módosítjuk átváltoztatjuk.A terem új ágyat és kis bútorokat fog kapni  idén havas fákkal fogunk dekorálni nagyon sok fényfüzérrel,hogy idén is egy csoda teret alkossunk számotokra ebben a térben is.Színvilágában megtalálható lesz az arany, barna,zöld amit jeges hatással fogunk társítani, hogy új karácsonyi enteriőr jöjjön létre. 1 karácsonyfa várható ebben a térben illetve kisebb havas dekor fákkal is fogunk dolgozni illetve sok fényfüzérrel,új gömbökkel. A terem vezető színvilágai piros,arany,zöld,barna,bézs lesz.

Bérleti díj: 11.000 ft/óra

Wooden room karácsonyi enteriőr nyitása: 2023.Október 28.

NORDMANN ROOM •Október 28•

Ez a terünk  is jelentősen megújul. Szerintünk a leglátványosabb terünk lesz.Az ágyat megtartjuk de teljesen más köntösben fogjuk dekorálni illetve a White roomból ide kerül át a fekete luxus kanapénk ezen kívül minden új lesz.Érkezik a térbe több havas karácsonyfa, így nagyon sok lehetőséget fog rejteni ez a tér is. Készülünk egy nagy meglepetéssel, ami jelenleg gyártás alatt van. Több gigantikus dekorelem fog érkezni amit nagyon várunk. A színeket tekintve biztos lesz piros-arany klasszikus színekkel dekorált karácsonyfánk illetve még két különböző új stílusú fenyőfák, sok-sok fényfüzér várható.

Bérleti díj: 13.000 ft/óra

Nordmann room karácsonyi enteriőr nyitása: 2023.Október 28.

Stúdió bérlésének díja 2023.10.02-től érvényes

White room: 11.000 Ft/óra 

Gold room: 11.000 Ft/óra 

Nordmann room: 13.000 Ft/óra

Wooden room: 11.000 ft/óra

A bérlési díjakat készpénzben tudjátok rendezni.Az árak egész teljes órákra  (55 perc) értendőek és egy órában egy család fotózása esetén érvényesek 9 főig.

9 fő felett:+3000 Ft/óra

Az árak lakossági felhasználás esetén érvényesek.

Bérlési idő:55 perc

Számunkra fontos, hogy a legújabb technikai eszközöket biztosítsuk bérlőink számára illetve, hogy 2 db világítás technikát tartalmazzon az ár.

Mindegyik termünkhöz 2 db állandó fényű Godox vagy Jinbei LED lámpa vagy 2 db stúdió vaku  tartozik illetve fényformálók,gurulós állványok.

Megtartjuk azt a bevált módszert, hogy a White room,Gold room termeinkben a  bérlése egészkor indulnak, míg Wooden room, Nordmann room pedig félkor.

Időpontok foglalni az online naptárunkban tudjátok a szokásos módon.

Stúdiónkban csillagszórót használni a sajnálatos textileken történt kiégések miatt nem lehet.

 

LÉGY TE IS DREAMS STUDIO TÖRZSBÉRLŐ!

Stúdiónkban törzsbérlői program működik.Érdemes minél többet nálunk fotózni, hisz olyan előnnyel jár aki bekerül a törzsbérlői programunkba, hogy előfoglalást tudtok leadni mind a karácsonyi és tavaszi szezonban is korlátozottan. 

Mindig az elmúlt 1 év bérlés számait vesszük figyelembe.

Természetesen stúdiónkban bárki tud foglalni,ahogy naptárink megnyílnak Szeptember első felében.

 

Karácsonyi szezonban papírhátteres fotózásra nincs lehetőség, az enteriőrök miatt.

Stúdiónkban kizárólag kis testű ,szobatiszta, nyugodt kutyát lehet behozni ebben az esetben a bérlési időből -10 perc levonódik a takarítás,fertőtlenítés miatt.ÁGYRA,KANAPÉRE SZIGORÚAN TILOS FELMENNIÜK!

Kérünk Benneteket a felesleges túlfoglalásokat kerüljétek, kizárólag annyi időpontot foglaljatok, amit értékesíteni is tudtok. Hiszen sokan előre befoglalják a dátumokat és az időpont közeledtével lemondják, mert nem sikerül ügyfelet szerezniük, ez a fotós kollégák és mi felénk sem tartható,ezért kénytelen voltunk szigorítani a lemondási szabályzaton.

Lemondási szabályzat:

1 óra lemondása, módosítása esetén az alábbi szabályok érvényesek:

7 napon kívül van lehetőség lemondani, módosítani  a bérlést díjmentesen 1 óra foglalás esetén

Az időpont előtt 5-7 nap közötti  lemondás, módosítás esetén a bérleti díj 50% felszámításra kerül (bármely okból történik a lemondás pl:betegség, elfoglaltság, programütközés) 96 órán belül a teljes bérleti díj felszámításra kerül.Számunkra hatalmas befektetés a karácsonyi szezon az árazás úgy van kialakítva ,hogy nem fér bele , ha egy terem több óra hosszán át üresen áll a nagyon rövid karácsonyi szezonban.

Több óra lemondása, módosítása esetén az alábbi szabályok érvényesek:

Egy napra 2-3 óra közötti foglalást lemondani, módosítani  15 napon kívül van lehetőség 
díjmentesen a bérlést azon belül a teljes díj fizetendő. 

Egy napra 4 óra foglalás lemondása, módosítása 21 napon kívül lehet díjmentesen lemondani azon belül a teljes díj fizetendő.

Ha az ügyfél több időpontot foglal különböző időpontokra  azokra a következő szabályok érvényesek egy karácsonyi szezonban: összesen 2 időpontot lehet díjmentesen 7 napon kívül lemondani, módosítani. 3. időpontnál már a stúdió díjának 50% fizetendő. 4. időponttól a 100% fizetendő akár 7 napon kívüli lemondás esetén is!

Karácsonyi szezonban azonos névre történő 5 foglalás felett stúdió üzemeltetője díjbekérőt küldhet a foglaló részére.

Stúdió üzemeltetője fenntartja a jogot arra, hogy bizonyos óraszám feletti foglalás esetén teljes stúdió díját bekérje ,amiről díjbekérőt küld valamint ha valaki visszaélésszerűen foglal abban az  esetben az adott bérlő összes időpontját  azonnal törli.

Várunk szeretettel Benneteket idén is karácsonyi csodavilágunkban

2023. Karácsonyi szezonban a családok kényelméért, meghittségéért stúdiónkban  nincs lehetőség mini fotózásokra azaz azonos órán belül család váltásra nincs lehetőség.

Honlapon található bármely kép felhasználása kizárólag változtatás nélkül ( szín, képkivágás) használható stúdiónkban történő fotózás reklámozására.Képek a Dreams Studio tulajdonát képezik.